Hirdetés 

Tóth Andi március végén egy videóban jelentette be, hogy szakított Marics Petivel és szavaiból kiderült, hogy nem a legjobb barátokként váltak el egymástól – írta a Blikk.

Nemrég felmerült, hogy hűtlenség lehetett a szakítás oka, most pedig úgy tűnik, hogy Marics Peti új szerelemre lelhet. A barna hajú szépség – aki egy híres híresség rokona – és Marics Peti már egy ideje ismerik egymást, és lehetséges, hogy a fiatal nő felkeltette a férfi figyelmét. A sors furcsa fintora, hogy a hölgy feltűnik Manuel és Valmar tavaly nyáron forgatott Palvin/Hajnalokig klipjében, amelyben Peti akkori barátnőjével, Tóth Andival romantikázik. A két énekes kapcsolata akkor még gyerekcipőben járt és talán egyikük sem sejthette, hogy a több mint hatmilliós nézettséget felhalmozó videóban Andi lehetséges utódja is feltűnik.

Marics Peti tagad…

A Blikk megkereste Marics Petit, hogy kommentálja a híreket, azonban ő cáfolta azokat.

Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz! 

-zárta rövidre Marics, azonban a lap egyik informátora egész másként írja le a sztorit, ő ugyanis a barna hajú szépség egyik rokona.

Nem csak haverság van köztük, s hetekig titokban kellett tartani a kapcsolatukat…

-mondta sokat sejttetően az informátor.

A zenei szakmában nyílt titok Marics Peti új kapcsolata…

A Blikk Marics egyik híres zenész ismerősét is megkérdezte, hogy tud-e valamit a titokzatos barna hajú lányról.

“Peti és a hölgy a tavalyi klipforgatáson ismerték meg egymást . Jó helyen tapogatózik az, aki azon képkockák között keresi a szerencsés lányt, de többet nem mondhatok, nem véletlenül titkolóznak a fiatalok.”

-mondta az ismerős, aki hozzátette:

“Korábban dolgoztam együtt a szóban forgó lánnyal, nyílt titok a szakmában, hogy egy ideje az egyik ismert zenész a párja, de egyelőre nem vállalják a kapcsolatukat”

MÉG TÖBB HÍR MARICS PETIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Nagy bejelentést tett Gáspár Evelin! Ez az egész családjukat érinti…

/p>