Hirdetés 

Kökény Dani a 2022-es év legsokoldalúbb tehetsége címet nyerte el azzal, hogy első helyen végzett a TV2 tehetségkutató műsorában, a „Sztárban sztár leszek”-ben.

Az énekes a megtisztelő cím mellett 10 millió forinttal is gazdagabb lett, amelyet nemrég kapott meg, hiszen most töltötte be a 18. életévét. A műsor megnyerése után nagymamájának és rajongóinak is ígéretet tett. Most kiderült, hogy Dani mindkettőt betartotta.

Tények riportja szerint édesanyja, aki még kisgyermekként mondott le róla, a műsor közben és után is felkereste őt. Dani elmondta, hogy nem neheztel rá, de a mai napig nagymamája ad neki erőt a mindennapokhoz.

„Nagy összegről beszélünk, 10 millió forint volt a nyeremény, ami szinte elképesztő számomra felfogni, hogy ekkora összeget nyertem. Mindenféleképpen a családdal fogjuk közösen mérlegelni, hogy ez az összeg hogy fog a legjobban a célunkra válni.”

– mondta a fiatal énekes.

A rajongóknak tett ígérete az volt, hogy sok-sok dallal hálája majd meg a szeretetüket és a támogatásukat. Ehhez híven Kökény Dani új dala most debütált, melyben egy igazi magyar legenda előtt is tiszteleg, ugyanis Somló Tamás egyik ikonikus slágerét bújtatta új köntösbe.

MÉG TÖBB HÍR KÖKÉNY DANIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Rubint Réka népszerűsége az egekbe ugrott, ezért durva támadásokat kap!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading