Hirdetés 

A Nagy Ő a Borsnak árulta el, hogy milyen a nőideálja.

Jákob Zoltán a Magyarország Szépe verseny zsűrielnökeként sok gyönyörű hölggyel találkozhatott. A TV2 hamarosan induló “Nagy Ő” című műsorának főszereplője elmesélte, hogy milyen volt a felhozatal.

“Vannak kiemelkedően szép lányok, olyanok is, akiken van valami szép és van néhány cuki, őket benevezte valaki. Nem teljesen idevalók, de én őket is megszavaztam, mert megsajnáltam őket. Én mindenkiben meglátom a szépet.”

-mondta Jákob, aki szerint a legtöbb nő csak azért jelentkezik szépségversenyekre, mert kevés az önbizalma és itt keres visszaigazolást. A lap a nőideáljáról is kérdezte és persze ezt sem rejtette véka alá.

“Én szeretem a hosszú hajat, a barna szemet a melegsége miatt. Ők bújósabb típusok, a kék szem pedig egy szőke hajjal nagyon jól néz ki. Emellett a nőies nők tetszenek. Az ideál megint elindult a vékony felé, ami egy határon túl már nem jó.


Fotó: Instagram

Megesett, hogy beleszerettem valakibe, a belső értékei miatt. Hosszú évek távlatából azt mondhatom, hogy talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom.

Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük, ami körülvesz minket.”

-mondta a Nagy Ő, aki ha szegény és gazdag lány között kell választani, akkor a szegényt választja.

“Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van – akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos”

-mondta el a Bors videójában.

@borsonline

Jákob Zoli őszintén beszélt arról, hogy a párválasztásban igenis fontos a pénztárca vastagsága.. #jákobzoli #nagyő #borsonline #kérdezzfelelek #hungary #foryou

♬ eredeti hang – Bors

MÉG TÖBB HÍR JÁKOB ZOLTÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi élete veszélyben van, ezentúl testőrrel jár majd!

/p>