Hirdetés 

Horányi Juli videóban akadt ki Rúzsa Magdi stábjára, akik állítása szerint lekoppintották az ő két hónappal ezelőtt megjelent videoklipjének képi világát.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyan olyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, az autóval, a lángokkal…

-mondta Juli a videóban, amelyben be is mutatta a két klip közti kísérteties hasonlóságot.

@horanyijuli

Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva! 🤬 #enekesno #enekesnovagyok #horanyijuli #sebzetten #nekedbeeeeee #nokentazeneiparban #kivagyokakadva #durvasztori

♬ eredeti hang – Horányi Juli

A válasz nem késett sokat, Rúzsa Magdi felült a magas lóra és onnan válaszolt Julinak.

“Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos: „A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot”

-írta Magdi, majd egy utolsó döfést még bevitt Julinak:

Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele” – zárta sorait az énekesnő.

MÉG TÖBB HÍR RÚZSA MAGDIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL / Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Gáspár Virág döntött: elhagyja az országot! – videó

/p>