Hirdetés 

Berki Mazsi és párja Zoltán boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek.

Minden tökéletes és idilli lenne, azonban feltűnt egy fiatal hölgy a közösségi oldalon, aki állítja: ő Zoltán párja, akiről a luxusözvegy nem tudott eddig… – írta a Blikk.

A hölgy gyakran posztol képeket és visszaemlékezéseket magáról, gyakran megemlítve párja, Zoltán nevét és tartózkodási helyét, szerelmes szív emojikat és két szerelmes csókolózó szimbólumokat is hozzáadva. Emellett rendszeresen oszt meg frissítéseket az üzletember lányáról is, akit „nevelt lányaként emleget”, szinte megszállottan próbálva bizonyítani a Zoltánnal való kapcsolatát.

Nem tudni, hogy Zoltán és a hölgy valójában milyen kapcsolatban vannak, azonban vannak arra utaló jelek, hogy korábban egy párt alkottak. A Zoltánnal szerelmesen ölelkező kettejükről 2019-ből származó fotók még mindig elérhetőek a nő oldalán, aki egyébként már nincs Zoltán ismerősei között. A lap megkeresésére Zoltán és Mazsi is visszautasította a kommentárt, de a  pár egyik ismerőse azt mondta, hogy a nő valószínűleg még nem dolgozta fel a kapcsolatuk végét Zoltánnal.


A nő gy posztol. mintha Zoltán párja lenne (Fotó: screenshot / Blikk)
MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (Life Tv / Facebook)

EZ IS ÉRDEKES!

Gáspár Virág döntött: elhagyja az országot! – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading