Hirdetés 

Az egykori Nagy Ő az Instagram oldalán jelentkezett be élőben és mondta el a véleményét kulturáltan, de keményen.

Az előzmény annyi volt, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nemrég bejelentette, hogyan kell adót fizetni az OnlyFans közösségi oldalon közzétett erotikus képek után. Azt is közölték, hogy keményen fellépnek a felnőtt tartalmakat árusító modellekkel szemben, akik nem fizetnek adót. Molnár Anikó pedig ezek után  hétfőn este élő videóban jelentkezett be, hogy elmondja mindazoknak, akik szintén OnlyFans fiókkal rendelkeznek, hogy ne felejtsék el: minden negyedévben kell adózni a platformon szerzett jövedelemből, így még három nap áll rendelkezésére minden felhasználónak, hogy a jövedelme 15%-át befizesse a NAV-nak.

Ezután már kedden megjelent az egyik portálon, hogy Anikó nagy bajban van, mert a NAV is felfigyelt a szexvideóira.

Molnár Anikó még aznap délután bejelentkezett és helyretette a történetet. Elmondta, hogy a megjelent cikk címe félrevezető és alkalmas arra, hogy hergelje az olvasókat ellene, különös tekintettel azokra, akik csak a szalagcímet olvassák el. Mindezek mellett azt is felháborodással kezelte, hogy szexvideókat említ a portál, míg róla soha nem készült szexvideó. Keményen üzent a cikk írójának:

„Egyébként meg egyetlenegy szexvideót mutasson már egyetlenegy újságíró, mert annak a seggét a Hősök terén fogom kinyalni. Aki mutat nekem egy szexvideót, egy pornóvideót”

– mondta felháborodva.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Zámbó Krisztián kifezette egy vadidegen bolti számláját – “Nem egyszer csináltam ilyet” 

 

/p>