Hirdetés 

Rúzsa Magdi magyar énekesnő 11 ezer magyar fiatal előtt lép majd fel és énekel Ferenc pápának. Az eseményt példátlan biztonsági intézkedésekkel rendezték meg – számolt be a Blikk.

Az énekesnőnek és a többi fellépőnek is be kellett tartania a biztonsági előírásokat, hogy az esemény biztonságát garantálják. Ez az első alkalom, hogy ilyen szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be egy ilyen jellegű fellépésnél. A várakozások szerint a rendezvény sikeres lesz és ezt semmilyen attrocitás nem zavarja majd.


Az énekesnő a pápa előtt énekel (Fotó: YouTube)

Rúzsa Magdi április 29-én Ferenc pápának ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Az egyházfő április 28. és 30. között a magyar fővárosba látogat, ahol találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel és Novák Katalin köztársasági elnökkel, valamint szentmisét tart a Kossuth téren.

Bejelentették a pápalátogatás fellépőit is: Szőcs Reni, Nagy Bogi, Szandi, Dolhai Attila és Dánielfy Gergő énekli a hivatalos dalt, majd Rúzsa Magdi lép fel.

A résztvevők biztonsága érdekében szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be. Minden színpadi felszerelést a lehető leghamarabb a helyszínre kell vinni, a próbákat pedig többször is megtartják. A hangszereket az utolsó próba után két nappal és a rendezvény előtt két nappal kell az Arénába hozni. A rendezvény napján a fellépőknek és a meghívott vendégeknek már órákkal a fellépés előtt meg kell érkezniük, és repülőtéri szintű biztonsági ellenőrzésen kell átesniük. Aki késik, azt nem engedik be.

Szigorú biztonsági intézkedés alá vonnak minden szereplőt (Fotó: YouTube)
MÉG TÖBB HÍR RÚZSA MAGDIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Nem szégyellős! Opitz Barbi melleit csak egy kevés haj takarja… – fotó

/p>