Hirdetés 

A nagy nap izgalmai már hónapokkal előbb elkezdődnek, sőt. Tulajdonképpen a boldogító igenek elhangzása a csúcspont, amihez viszonylag hosszú út vezet. Megannyi kérdőjel végére kerül pont vagy felkiáltójel.

Az egyik sarkalatos dilemma a meghívó, annak megtervezése, összeállítása, végül pedig célba juttatása. Szép feladat ez, különösen akkor, ha akad a szépérzéket is kényeztető választék.

Igen és igen, a meghívótervezés nem kihívás többé!

minikek.eu oldalán több meghívóvariáció is elérhető, sőt tanúfelkérő kártya is tervezhető, abszolút az egyéni elvárásokhoz igazítva a megjelenését. A prémium kratftpapírra nyomtatott esküvői meghívók árában már a grafikai terveztetés díja is benne van. Azaz a megrendelés során elegendő elküldeni a szöveges tervet, aztán ha elkészült az első verzió, akkor kezdetét veheti az egyeztetés, majd rábólintás után a nyomtatás meghatározott példányszámban. Ilyen módon az egységes, vonzó, meghittséget és szerelmet közvetítő kisugárzás borítékolható. A 300 grammos professzionális papír önmagában biztosíték a minőségi végeredményre, ám a megbízhatóság érzetét tovább fokozza a nyomtatás lelkét adó Konica nyomdagép.

Mi szerepeljen a meghívón?

Az első és a legfontosabb a pontos helyszín és dátum. Meg persze a keresztnevek, vagy monogramok, de személyes átadásnál úgyis minden egyértelmű. Az idézet kiválasztása általában elég nagy fejtörést okoz. Vajon melyik az az egy-két mondat, ami nem túl elcsépelt, amit nem látni minden egyes meghívón, de ami mégis szívhez szól? Ebben nem tudunk segíteni, de minden másban viszont igen. Egyetlen jó tanácsunk azért akad. Megéri olvasgatni, és végül egy olyan mondatra voksolni, ami mindenkinek tetszik, ami kifejezi az érzéseket, ami a szavakon túl is a szerelemről, az összetartozásról, a hűségről üzen.

Ha extra program is ígérkezik, vagy tényleg akad néhány fontos információ, akkor ezek is helyet kaphatnak a meghívón, így könnyebbé válhat a kommunikáció, és remélhetőleg gördülékenyebbé a szervezés. Végül, de nem utolsó sorban egy tipp: érdemes pár darabbal többet rendelni annál, mint ami a logikus, mert egy-két plusz mindig jól jön, ha más nem relikviának mindenképpen!

minikek.eu

kiemelt kép: minikek.eu

/p>