Hirdetés 

A fitneszkirálynő a végkimerülésig hajtotta magát, így mára már nemcsak dolgozni, de még autót vezetni sem engedi a férje, Norbi – szemlézte a Mokka adását a Ripost.

Réka minden év elején elhatározza, hogy kevesebbet fog dolgozni, de hiába, mert a tavaszi és nyári szezon mindig magával ragadja, így nem tud leállni egy percre sem. A fitneszlady ezúttal tudatosan döntött úgy, hogy csökkenti a munkaterhelését és szünetet tart. Nem hagy fel szenvedélyével, inkább a hétvégi fellépések számát csökkenti, hogy testének és lelkének megadhassa a szükséges pihenést.

A végkimerülés határán…

A háromgyermekes anyuka arról beszélt, hogy már nem túlságosan érdekli az alakja, pedig voltak olyan időszakok az életében, amikor folyamatosan a tökéletességre törekedett. Idén úgy döntött, hogy visszafogja magát, és nem véletlenül: egy 2022-es turné után tudatosult benne, hogy ha nem lassít, komoly bajba kerülhet.

Aerobikórákat tartott különböző helyszíneken, három nap alatt hétszer lépett fel, de vasárnap estére annyira kimerült, hogy hazaérve alig tudott kiszállni az autóból.

Megtanulta élvezni a magára szánt perceket…

A 45. évéhez közeledő fitneszikon ekkor elhatározta, hogy 2023-tól több időt szakít majd a pihenésre. Rubint Réka elmondta azt is, hogy eleinte nagyon nehezen vette az „üresjáratokat”, még lelkiismeretfurdalása is volt, ha nem csinált semmit. Szerencsére azonban mostanában már megtanulta élvezni a magára szánt perceket.

kiemelt kép: RTL

/p>