Hirdetés 

Kulcsár Edina és Csuti, az elvált sztárpár az online tér figyelő szemei előtt versenyeztek egymással, hogy ki tud nagyobb meglepetést kozni a gyereküknek. Születésnapi csata tört ki közöttük – írta a Bors.

A hétvégén ünnepelte születésnapját Kulcsár Edina és Csuti második gyermeke, Nina. Az elvált sztárpár két külön bulit szervezett neki, és figyelemre méltóan sokat posztoltak róla az Instagram-oldalukon, látszólag azért, hogy megmutassák egymásnak és a világnak, milyen bulit rendeznek. Ez azonnal hatalmas vitát váltott ki az internetezők körében.


Amikor még együtt voltak, sosem volt ilyen (Fotó: Facebook)

“A gyermekeim édesapjával való szétválásunk óta a gyerekek felváltva vannak nálunk, ebből adódóan pedig a születésnapokat is külön tartjuk”

– mondta egy korábbi interjúban Kulcsár Edina a Borsnak.

Az egykori szépségkirálynő szabadtéri partit szervezett ugrálóvárral és egy nagy jégvarázs témájú tortával, míg az üzletember a hároméves Ninának Elzás témájú beltéri partit tartott.

A net népe a Redditen azonnal támadásba lendült!

Edina kitett magáért, ugyanis gyönyörű tortát készített Nina születésnapjára, de a kommentszekció nem felejtette el azt sem, amikor Medox (a sztárpár elsőszülött fia) szülinapját a sztáranyuka elfelejtette, ezért akkor kénytelen volt egy szupermarketben vásárolni gyorsan egy tortát tűzoltásként. Komoly a vita a netezők körében a Redditen, egy kommentelő például nagyon komoly kritikát fogalmazott meg:

Ez inkább szomorú, az a kislány mennyivel boldogabb lenne, ha a szülei békében egymás mellett meg tudnának lenni egy buli erejéig. Csuti sztorijában mindenki a kislány arcába nyomta a telefont, ahelyett, hogy vele örültek volna. Minden túl van dimenzionálva. Közben a szülei utálják egymást. Talán pár év múlva képesek lesznek a kislány kedvéért egy közös bulit tartani, hol apa anya szereti őt, hiába váltak el. Így számomra ez kompenzálás.

-írta a kommentelő.

Edina bizony egyszer elfelejtette Medox szülinapját (Fotó: TV2)

kiemelt kép: TV2

/p>