Hirdetés 

Számos tanulmány kimutatta, hogy a nők hajlamosak olyan partnert választani, aki hasonlít az apjukra, míg a férfiak az anyjuk tulajdonságait keresik partnerükben. Ez a jelenség hazánkban is megfigyelhető, ahol néhány híresség olyan partnerrel találta meg az igazi boldogságot, aki az ellenkező nemű szülőre hasonlít. Erre figyelemre méltó példa Várkonyi Andrea házassága is – írta a Blikk.

A műsorvezető ritkán beszél szüleiről, így kevesen tudják, hogy Andrea orvoscsaládból származik, ezért járt ő maga is orvosi egyetemre. Édesanyja szemészorvos, édesapja, Dr. Várkonyi Tibor többszörösen díjazott belgyógyász, gasztroenterológus professzor, akit nemrég Békéscsabáért Érdeméremmel tüntettek ki. Miután szakított Bochkor Gáborra és még nem találta meg az igazit, Andi a “Női titkok” című műsorban beszélt arról, hogy olyan férfit keres, mint az édesapja.


Andi az esküvőjén (Fotó: Instagram)

Apukám egy borzasztóan okos ember, nagyon művelt és intelligens én ezt nagyon keresem a férfiakban, ez alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet 

– mondta akkor leendő párjáról, akit úgy tűnik nem sokkal később meg is talált.

Jött a Nagy Ő

Végül Mészáros Lőrinc személyében találta meg is találta ezt a férfit. Az idő és a kapcsolatuk elmélyülése a bizonyítéka annak, hogy Andi jól választott. De az is biztos: amikor ő arról beszélt, kit keres, még maga sem gondolta, hogy nem csak egy értelmes pasi lesz a második férje, hanem egyenesen az ország egyik leggazdagabb embere.

Andi megtalálta élete szerelmét (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (Life TV / Index)

/p>