Hirdetés 

Közös programot szervezett Hódi Pamela és Berki Mazsi. Az tavaly májusban elhunyt izomceleb két gyermeke a Safari Parkban töltöttek együtt egy egész napot -írta a borsonline.hu.

A hétvégén nyárias időjárás köszöntött be, ami sokakat arra késztetett, hogy a szabadba menjenek. Több híresség is elvitte családját a Richter Safari Parkba, és képeket osztott meg a közösségi médiában. Hódi Pameláék is köztük voltak, akik a zsiráffal és az elefánttal is fotózkodtak. Bár Pamela két lánya nem volt látható a képeken, minden bizonnyal ott voltak, azonban Pamela híres arról, hogy gyermekeit távol tartja a nyilvánosságtól.

Berki Mazsi és lánya, Emma ugyanazon a napon látogatott el a parkba és kitörő örömmel figyelték a zsiráfokat. Krisztián kisebbik lányát különösen a tigris érdekelte. Meglepetésükre néhány állat be is hajolt az autójukba a finomságokért. Mazsi arról számolt be, hogy későn érkeztek, így nem tudták a parkot teljes egészében élvezni, de így is újra gyereknek érezte magát.

Csodás élménnyel gazdagodtunk ma is! Ezek azok a pillanatok, amiket már senki nem vehet el tőlünk. Azt sajnálom csak, hogy késő délután érkeztünk, mert így nem volt időnk kihasználni a park adottságait és lehetőségeit. Köszönjük, hogy felnőttként is újra gyerekek lehettünk.

-írta Mazsi, aki a mindennapokban is jó viszonyt ápol Pamelával, napi szinten tartják a kapcsolatot.

IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI A FOTÓKAT!

kiemelt kép: femina.hu

/p>