Hirdetés 

A Fókuszban adott exkluzív interjút Molnár Anikó, aki elmondta, hogy abszolút együtt tud élni azzal a gyűlöletcunamival, amit évtizedek óta a nyakába zúdítanak a fanyalgók.

Anikó elmondta, hogy minél több bántást kap, annál inkább érzi azt, hogy ki kell verni a biztosítékot.

“Minél jobban bántanak, annál jobban bepöccenek, és azt mondom, akkor itt van, legyetek még idegesebbek. Szidjatok még jobban! Ez kell nektek? Legyen!”

-mondta az OnlyFans sztárja.

Anikó tisztában van az öregedés jeleivel, ezért figyelnie kell arra, hogy milyen ruhák és pózok azok, amiket még megengedhet magának. A legnagyobb kihívást pedig az elmúlt években felszedett plusz kilók okozzák neki.


Anikó az elmúét évtizedekben hozzászokott a gyűlölködéshez (Fotó: Tv2)

„Nem tudtam, mi az oka ennek.” – mondta Anikó, aki akkor jött rá, hogy baj van, amikor az újságokban megjelentek egymás mellett a fotók.

„Ott szembesültem vele, hogy óriási a baj van.”

A durva megjegyzések, amelyeket kapott csak rontottak az önbizalmán. Mindenféle diétával próbálkozott, hogy javítson a külsején, de az eredmények nem voltak tartósak. Végül kiderült, hogy inzulinrezisztens, és a cukorbetegség küszöbén állt. A neki felírt gyógyszerek károsan hatottak a bélflórájára, ami miatt a gyomra felpuffadt és görcsös lett. Úgy érezte magát, mint egy felfújt lufi, és képtelen volt a hasát úgy betűrni a fotókhoz, hogy az ne legyen látható. Ezután a természetes gyógymódok felé fordult, és rájött, hogy a mentális egészségére is hatással van. Miután fokozatosan kezelte ezeket a problémákat, a megjelenése megváltozott, és az önbizalma is javulni kezdett.

kiemelt kép: TV2

/p>