Hirdetés 

Május 6-án lesz egy éve, hogy Berki Mazsi elveszítette férjét. Azóta a luxusözvegy új párra talált, Zoltánnal a nyilvánosságtól hermetikusan elzárva, de nagyon boldogan élik mindennapjaikat.

Mazsi beletanult a háziasszony szerepbe, a kis Emma imádja anyukája főztjét.

„Emma mindent megkóstol, amit eszem. Ebben nem rám ütött: amikor én gyerek voltam, anyukám szaladgált utánam, hogy végre egyek egy falatot. A minap Emma pár napig beteg volt, szinte semmit sem evett, csak a tápszert fogadta el. Jól jött, hogy van rajta egy kis husi. Sokat fejlődött, folyamatosan pakol a lakásban. Hamar rendetlenséget csinál, azaz szeret „segíteni”. A múltkor gyanús volt, hogy csöndben van, megnéztem, és a gyanú beigazolódott: sorban dobálta ki a vasalt ruhákat a szekrényből. Én szépen újra összehajtogattam. Magamhoz képest egész házias lettem, nincs bajom a házimunkával, de bevallom, ebben van segítségem”

-mondta a Ripostnak a sztáranyuka, aki imádja a munkáját is, de elég ideje nem maradna a gyermekére, ha a takarítást is ő csinálná, így bejárónőt fogadott.


Nehéz év van Mazsi mögött (Fotó: Instagram)

Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm. Fontos számomra a rend, és örülök, hogy van segítségem. Vannak olyanok, akik nem engednek be idegeneket az otthonukba, de én ezt másként látom. Amíg tudok, élek ezzel a lehetőséggel.

-mondta a luxusözvegy, aki elmesélte, hogy amikor csak lehet, étterembe járnak párjával és gyermekével, emellett amikor csak lehet kikapcsolódnak, elutaznak.

Berki Mazsi amikor csak lehet, elutazik családjával (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Life TV

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading