Hirdetés 

Berki Mazsi egy éve vesztette el férjét, Berki Krisztiánt. Az özvegynem azóta nyugodt pillanata sem volt, a sajtó figyelő szeme mindenhol rá szegeződött. Rengeteg kritikát és bántásrt kapott a kommentszekciókban, az egyik legmegosztóbb hazai híresség lett – írta a Bors.

A luxusözvegy úgy tűnik véget vetett fővárosi életének és szerelmével vidékre, Székesfehérvárra költöztek. A Bors egyik informátora mindent elmesélt a pár jelenlegi életéről.

“Nagyon jól megvannak, boldogok. Élvezik a mindennapokat, de már családként. 

Egy háztartásban élnek, jó ideje összeköltöztek, de teret adnak egymásnak, hogy mindenki tudja intézni a saját dolgát. Mindemellett arra is szánnak időt, hogy kettesben töltődjenek a szerelmesek. Zoltán nagyon figyelmes Mazsival, igyekszik mindenben a támasza lenni a gyermekét illetően is.”

-árulta el az egyik közös jóbarát. Berki Mazsi a költözés tényét megerősítette, bár azt is elmondta, hogy nem szeretne légből kapott információkra reagálni.

“Nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban, korábban erre tettem utalást a különböző platformjaimon, ugyanis januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott.”

-mondta a lapnak az özvegy.


Berki Mazsi új életet kezdett (Fotó: Life Tv)

kiemelt kép: Instagram

/p>