Hirdetés 

Május közepén folytatódik a sztárpár válása, a második meghallgatáson pedig már L.L. Junior is személyesen vesz részt. Az első ülést kihagyta, mivel új párjával akkor épp Dominikán tartózkodott. Most a zenész is vallomást tesz a bíróságon, mind az anyagiakkal, mind a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban.

Néhány hét múlva ismét feje tetejére áll a világ Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior számára, hiszen válóperük második tárgyalásán szigorú bíró előtt kell szembenézniük egymással. A mostani béke ellenére hamarosan viharos helyzet várható – írta a Ripost.


Amikor még minden rendben volt … (Fotó: RTL)

2017-ben Körtvélyessy Kinga és Junior kapcsolata még szenvedélyes és mindent elsöprő volt. Mindketten erős akaratú egyéniségek, akik nem félnek kiállni magukért és a meggyőződésükért, ami gyakran vezetett heves vitákhoz.

Heves viták jellemezték a kapcsolatot, de mélyen szerették egymást (Fotó: RTL)

Az időnkénti nézeteltérések ellenére azonban mélyen szerették egymást. A válóper második tárgyalásán már L.L. Junior is jelen lesz és egy hozzájuk közel álló informátor szerint nem várható könnyed teadélután.

“Több, mint valószínű, hogy nagyon nehéz lesz a feleknek szó nélkül végig hallgatniuk a másik vallomását, amikor majd arról beszél, hogy miért lenne ő a jobb szülő, miért kellene a vagyontárgyak felét oda adni a másiknak. Ezek embert próbáló pillanatok szoktak lenni”

– mondta a Ripost megkeresésére a párhoz egy közelálló informátor.

A felek között egyébként igen hűvös a viszony azóta, amióta Junior vissza jött Dominikáról. A kommunikáció köztük a gyermeknevelésre korlátozódik, nem keresik egymás társaságát, nem tudnak a másikról szinte semmit… Éppen ezért nem lesz egy könnyű menet a tárgyalóteremben egymásra pillantaniuk. Sokat beszélniük persze nem kell. A sztárügyvédeik elvégzik helyettük a piszkos munkát…” 

-mondta a bennfentes informátor.


Hirdetés 

A második tárgyaláson már a rapper is ott lesz (Fotó: Markovics Gábor / Bors)

kiemelt kép: RTL (Reflektoronline montázs)

/p>