Hirdetés 

Tóth Gabi mind szakmai, mind magánéleti téren nagy lépéseket tesz előre, annak ellenére, hogy számos kihívással kellett szembenéznie. Nemrég megvette első saját ingatlanját és mindent megtesz azért, hogy az ház igazi otthonná váljon – írta a Liner.

Gabi hamarosan turnéra indul, Erdély felé veszi az irányt, hogy a külhoni magyaroknak elvigye a zene varázslatos erejét. Mint mondta, ez egy olyan hely, amelyet szeret és ahol viszont szeretik. őt. A tavalyi turné mély hatással volt rá, és már alig várja, hogy újra úton legyen, és új helyeket fedezzen fel. Az énekesnő eltökélt abban, hogy nem enged az őt körülvevő negativitásnak, annak ellenére, hogy egyesek azt szeretnék, ha visszavonulna, azonban nem enged a negatív hatásoknak.


Sok kritika érte mostanában, de nem enged a negatív hatásoknak (fotó: YouTube)
Kritika egymás hegyén-hátán…

Gabi frizuráját is érte némi kritika, de nemrég megváltoztatta a hajszínét, miközben megtartotta ugyanazt a stílust. Feltételezhetjük, hogy az elmúlt héten változtatott hajszínt, hiszen alig több, mint egy hete még a korábbi színével láttuk.

A dekoltázs mély kivágása pedig önmagáért beszél, mitöbb a hajszín változása igazából a bal cicije után sokadlagos érdekességnek nevezhető.

kiemelt kép: TV2

/p>