Hirdetés 

Molnár Anikó profilja tarol az OnlyFans-en. A híresség rövid idő alatt bekerült a világ legjobb 1%-ba, amely példátlan sikernek nevezhető különösen, ha azt nézzük, hogy mindezt öt nap alatt sikerült neki elérni. Most követői kíváncsiságát kielégítve elmesélte, milyen segédeszközöket használ a fotózásokon – írta meg a Ripost.

Molnár Anikó újra reflektorfénybe került, miután kijelentette, hogy ezentúl elérhető lesz az OnlyFans-en. Az azóta nagyon népszerűvé vált honlapja, amit egy nagyon komoly lelki okból indított el, amiről korábban nem beszélt. A Ripostnak árulta el elsőként, hogy a fotóiból befolyó pénzzel édesanyját is szeretné segíteni.

“Szóval: nagyon komoly lelki háttere van a döntésemnek. Az édesanyámmal kettesben élek. Ő a családom, a mindenem, egyedül ő van nekem. Mindent mi intézünk, mi fizetünk. Az édesanyám 75 éves, bár szerencsére még jól van, az időskorral járó nehézségeket nem lehet elkerülni2

 – árulta el motivációját Anikó.

Molnár Anikó nemrég kérdezz-feleleket tartott követőinek, lehetőséget adva nekik, hogy bármit kérdezzenek tőle. A kérdések egy része elég személyes volt, például, hogy milyen bugyit szeret. Mások kíváncsibbak voltak, mint például “Használsz segédeszközt az Onlydon?”. Anikó nem habozott válaszolni erre a kérdésre.

Persze: ringlight, softbox, kamera

– írta frappánsan az egykori Nagy Ő.


kiemelt kép: Ripost

/p>