Hirdetés 

Béres Alexandra a közösségi oldalán tudatta a nyilvánossággal, hogy lezárult az a büntetőjogi per, amelyet ő indított K. Dávid ellen, aki tavaly nyáron azt állította, hogy ő áll a Schobert családot gyalázó Facebook oldal mögött. Most Norbi reagált.


Béres Alexandra pert nyert (Fotó: TV2)

Ma a bíróság büntetőügyben bűnösnek mondta ki K. Dávid I- vádlottat, azért, mert tavaly nyáron a sajtóban azt állította, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy a férjem és én állunk a Schobert családról rendszeresen posztoló „A nagy Norbiréka biznisz” elnevezésű Facebook oldal mögött. (…) A bíróság a vádlottat három rendbeli nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek és ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az  jogerős.
Az engem ért támadásokkor azt nyilatkoztam: Remélem, hogy a sajtó ugyanakkora lelkesedéssel fogja tájékoztatni a nyilvánosságot arról, ha kiderül az igazság! Ez most kiderült.”

-írta a napokban Béres Alexandra, amelyre reagált Schobert Norbi is.

Schobert Norbi sajnálja K. Dávidot is (Fotó: Bors)

“Furcsállom, hogy a bizonyítékok hiányára hivatkozott a bíróság, hiszen én is láttam ezeket az iratokat, illetve Dávid is azt mondta, benyújtotta őket. Mindazonáltal Béres Alexandrával soha nem volt konfliktusom, és 

nagyon sajnálom őt ebben az ügyben, mint ahogyan Dávidot is, hiszen egy 23 éves fiatalemberről van szó, aki csak az igazságot szerette volna kideríteni. 

De sajnálom a feleségemet és a családomat is, amiért ez a mocskolódó oldal immár tíz éve működhet úgy, hogy hiába a rendőrségi és a NAV-feljelentés, érdemben nem történt semmi.”

– fogalmazott a Blikknek Schobert Norbi.


Hirdetés 

A Schobert családot továbbra is gyalázza a Facebook csoport (Fotó: RTL)

kiemelt kép: 24.hu

/p>