Hirdetés 

Kulcsár Edina naponta válik céltáblájává a kommentelőknek, akik nem feltétlenül empatikusak az egykori szépségkirálynővel kapcsolatban. Most épp azt számolták ki többen, hogy a kis Amarának már meg kellett volna érkeznie. Akkor viszont nem kizárt, hogy titokban meg is érkezett. Ha pedig így lenne, az nem igazságos, mert a rajongók mindent is tudni akarnak.

Kulcsár Edina legújabb Instagram-fotója, amelyen hatalmas pocakkal pózol, kommentháborút váltott ki az egyik közösségi oldalon – szúrta ki a Bors. A kérdés az volt, hogy Edina vajon szült-e vagy sem. Erre válaszul Edina azt írta: “Egy lufi vagyok már. Elvileg még lenne 3 hét!”


A rajongók szerint a sztárpár titkolni akarja a gyermekük megszületésének időpontját (Fotó: Instagram)

Ez arra késztette a hozzáértő anyukákat, hogy számolni kezdjenek, majd annak a végére érve kijelentették, hogy a dátum téves, hiszen a bejelentése alapján, miszerint babát vár, már Amarának meg kellett volna születnie. Néhányan úgy gondolják, hogy ez csak egy elterelés volt, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a harmadik gyermek születésének időpontja.

“Szeretem a rejtélyeket, úgyhogy picit belelovaltam magam. Ha tényleg akkor esett teherbe, ahogy állítja, akkor már rég meg kellett volna szülnie. Igaz, hogyha mondjuk Ninával császáros volt, az már nem befolyásolná ezt a szülést, mert ő most volt 3 éves, tehát akár szülhetne természetesen is. 

Azt gondolom, hogy nem fog természetesen szülni, lehet, hogy egészségügyileg nem is ajánlott neki, ezt nem tudom. De ha ez így van, hogy ez a baba is császár, akkor nem várnak vele a 40. hétig, legkésőbb (tapasztalat alapján) másfél héttel előtte megműtik. Amiből az jön ki matekügyileg, hogy a várható szülés dátuma 04.25, vagyis császárral kb. 04.15 +/- 3 nap. Ha tényleg 3 hét múlva lesz csak 40. hetes, akkor ez a baba bizony nem az a baba, aki miatt kiszállt a dancingből, vagy a babatéma csak egy mentőöv volt a kiszállásra, aztán ha már ezt mondták, akkor rá is álltak, és elsőre összejött, szerencséjük volt”

-fejtette ki az egyik kommentelő, hogy mi az, ami nem stimmel a bejelentés dátuma és a mai nap közt eltelt idővel.

“Még 3 hét? 3 hét múlva tölti a 40. hetet? Az elég érdekes, mert akkor szeptember második hetében kellett hogy 4 hetes terhes legyen, amikor elvileg megtudja egy nő, hogy terhes… “

-írta egy másik rajongó, de egy empatikusabb követő megnyugtatott mindenkit, hogy nincs semmi probléma, ugyanis látta Edinát, akinek még mindig hatalmas a pocakja.

„Nem szült meg, láttam tegnap és pocakja volt” 

-állította.

Kulcsár Edina és G.w.M gyermeke bármelyik pillanatban megszülethet (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: TV2

/p>