Hirdetés 

Balázs Péter, a népszerű színész és felesége, Csilla a mai napig boldog házasságban élnek, még középiskolás korukban szerettek egymásba – írta a Story magazin.

Hosszú házasságuk titka a szerelem, de Csilla asszony hozzáteszi, hogy színészfeleségként a  kompromisszumkészség is kulcsfontosságú volt. Nagy szerelem volt az övék, hiszen akkor is kitartottak egymás mellett, amikor a családjuk ellenezte a kapcsolatukat, vagy amikor éveken át különböző városokban éltek.

“Már a kamaszkorunkat együtt töltöttük, ami olyan mély benyomást tett ránk, olyan erős érzelmek alakultak ki, hogy nem tudtunk egymáson túllépni

– kezdte Csilla asszony a Story magazinnak.


Csilla asszony és Balázs Péter (Fotó: TV2)

Pedig velünk aztán mindenféle megtörtént, beleértve a távkapcsolatot is. Sőt engem egy másik fiú feleségül akart venni, még az anyámtól is elkért, aki ráadásul az áldását adta neki… De nekem Péter kellett. A nagymamám meg is mondta, hogy ’ettől a fiútól nem fogsz megszabadulni.’ A legszebb az egészben, hogy ettől még nem akartam hozzámenni, ő meg nem akart elvenni. Viszont mivel együtt akartunk élni, kénytelenek voltunk összeházasodni. Az volt a szerencsénk, hogy mindkettőnk családja olyannyira ellenezte az esküvőt, hogy már csak azért is egybekeltünk!  Az én szüleim azt mondták, hogy ’Kislányom, csak színészhez ne’, Péter szülei meg összességben azt vallották, egy színész ne nősüljön meg… Nekünk ez felhívás volt keringőre!”

kiemelt kép: nlc.hu

/p>