Hirdetés 

Majkát a ValóVilágban ismerte meg az ország. Az ózdi hős példátlan zenei karriert futott be, emellett a televíziós munkáiban is sikert sikerre halmoz. Most nagy bejelentést tett: nem szeretne túl sokáig dolgozni, lassan csak az életet szeretné élvezni. A pénz fontos az életében, de a prioritás nem ezen van, sokkal fontosabb a család és a velük eltöltött boldog idők. Erről beszélt többek között Majoros Péter A Story magazinnak.


Majka úgy döntött, hogy nem akar már sokáig dolgozni (Fotó: Instagram)

A legjobbat akarja a fiainak, mind érzelmileg, mindpedig anyagilag és hajlandó mindent megtenni a biztonságuk érdekében. Még mindig keményen dolgozik, de már jobban odafigyel arra, hogy milyen munkát vállal, és mennyit fizetnek neki érte. Azt mondja, már nem sokáig szeretné az életét munkával tölteni.

„Az a baj, hogy az én szakmám, amiből jelenleg élek – és amiből nagyon jól élek –, túlságosan kényelmessé teszi az életet. Az elmúlt húsz évben, amíg eljutottam oda, hogy úgy élek, ahogy élek, azért én rengeteget melóztam. És nem árulok zsákbamacskát, én már nem akarok sokat melózni.”

-kezdte a Story magazinnak Majka, aki bővebben ki is fejtette a gondolatait.

A rapper saját magát akarja boldoggá tenni (Fotó: TV2)

“Nekem nincs kedvem hétfő reggel felkelni – még ha ez valakinek rosszul is esik –, és nincs kedvem napi tizenkét órát dolgozni.

Az életet úgy akarom élni, és idevehetjük a családot, Hajnit, a gyerekeket, a munkát meg a zenét és minden mást, hogy szeretném magam boldoggá tenni. Hithűen vallom azt, hogy ha én boldog vagyok, akkor tudom a környezetemet boldoggá tenni, akkor fogok tudni jó szereplője lenni egy tévéműsornak, és akkor fogok tudni jó dalokat írni. Az, amit én csinálok, kényelmessé teszi az életet, méghozzá attól, hogy hétvégén el tudok menni, és eleget tudok keresni. És az az alapteóriám, hogy az elégnél több nem kell.”

kiemelt kép: TV2

/p>