Hirdetés 

Közeledik Berki Krisztián halálának első évfordulója. A néhai izomceleb édesanyja, Júlia asszony Berki Mazsitól végre megkapta a boncolási jegyzőkönyvet, így számára is kiderült, mi okozta közvetlenül a fia halálát.

Júlia asszony a Kiskegyednek nyilatkozott azután, miután már mindent tisztán láthatott. Berki édesanyaj elmondta azt is, hogy mennyire fájt neki az a sok rosszindulatú pletyka, amit hallott fia halálával kapcsolatban.


Júlia asszony fájdalma nem csitul (Fotó: Ripost)

“Nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig!”

-mondta Júlia, majd rátért aarra, hogy mi is volt Berki Krisztián halálának az oka és azt is részletezte, hogy hányszor próbálta ezeket a tényezőket kivédeni.

“Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem” – mondta a Kiskegyednek Júlia asszony.

Kiderült Berki Krisztián halálának oka (Fotó: Life Tv)

kiemelt kép: TV2

/p>