Hirdetés 

Nemrég hatalmas botrány kerekedett ki abból, hogy Rúzsa Magdi legújabb klipjének képei és helyszíne Horányi Juli szerint kísértetiesen hasonlítanak az ő két hónappal előbb elkészült videójának képi világára.

“Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet, az autóval, a lángokkal.”

– mondta akkor Horányi Juli.


Horányi Juli klipje után a második készül ugyanazon a helyszínen (Fotó: Bors)

Rúzsa Magdi elismerte, hogy vannak átfedések, de tagadta a jelentős hasonlóságokat. Arra kérte Horányit, hogy “ne beszéljen hülyeségeket”. Az énekesnők tévéműsorokon keresztül vitatták meg az ügyet, Horányi pedig ügyvédhez fordult, hogy bizonyítsa igazát a klipet készítő stábbal szemben.

Rúzsa Magdi és Horányi Juli vitája végül a nyilvánosság előtt befejeződött (Fotó: YouTube)

Most úgy tűnik, hogy újabb balhé várható a helyszínnel kapcsolatban, ugyanis Rácz Gergő és Orsovai Reni egy olyan videót töltöttek fel a legújabb daluk klipjének forgatásáról, amely színtén azon a helyszínen készült, ahol az említett két videó.

“Ajajjjjjj! Tűz lesz benne? Szegény Juli, mindenki utánozza! Várjuk a klipet!”

-írta az egyik kommentelő, majd egy másik azonnal folytatta az eszmefuttatást.

“Nézem, honnan olyan ismerős az a ház, és hát… remélem, ebben a klipben nem lesz kesztyű meg tűz, mert akkor megint balhé lesz”

kiemelt kép: Joy / TV2

/p>