Hirdetés 

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben Sáfrány Emese és Inti között, hiszen a kezdeti öröm és számos közös poszt szinte teljesen  Most kiderült, hogy ennek komoly oka volt – írta meg a Blikk.

Miután a légtornász tavaly áprilisban szakított kisfia édesapjával, egyedülálló anyaként kezdte újra az életét. Nem sokkal később a szerelem is bekopogtatott az életébe egy kedves, régi ismerős, Inti személyében, akivel még 2020-ban, a Konyhafőnök VIP-ban ismerkedtek meg. Ámbár akkor még mindketten kapcsolatban éltek, mégsem felejtették el egymást. Miután a TNT tagjának kapcsolata véget ért és amikor megtudta, hogy Emese is egyedülálló lett, azonnal ráírt. A két híresség eleinte csak sokat beszélgetett, találkozgatott, mire végre kimondták, hogy egy párt alkotnak.


Egy ideig boldog párként éltek (Fotó: Instagram)

Emese és Inti kapcsolata nem volt zökkenőmentes. Emese először a siklósi teaszeánsz miatt került kellemetlen helyzetbe, majd Inti került életeszélybe a szívproblémái miatt. A nehézségek ellenére támogatták egymást a nehéz időkben. Eleinte rengeteg tartalmat osztottak meg egymással és boldogságukról beszéltek mindehol, de egy idő után eltűntek a közös fotók. Mindenki azt találgatta, hogy vajon még mindig együtt vannak-e.

“Az, hogy csak a legritkább esetekben osztunk meg közös fotókat, nem azt jelenti, hogy nem vagyunk együtt.”

-mondta akkor a légtornász a Blikknek, most azonban a 24 órán keresztül elérhető Instagram sztorijában bejelentette, hogy szakítottak.

“A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk”

-írta a légtornász.

kiemelt kép: RTL

/p>