Hirdetés 

Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnője egy évvel ezelőtt drasztikus életmódváltásba kezdett, az eredményt pedig most büszkén mutatta meg egy meglehetősen lenge öltözékben.

A karantén ideje alatt, majd a házasságának válsága miatt Völgyi Zsuzsi olyan lelkiállapotba került, amely miatt húsz kiló súlyfelesleget szedett fel. Az énekesnő gyorsan rájött azonban, hogy egészségének érdekében fontos lenne életmódot váltania.


Völgyi Zsuzsi végre ismét boldog (Fotó: Tv2)

Miután ezt megtette, ennek meg is lett a látható eredménye, ami után a teljes lelki harmóniát egy boldog párkapcsolat teremtette meg, hiszen két éve él együtt a nála húsz évvel fiatalabb zenésszel, Kökény Tamással. A rengeteg rosszindulatú megjegyzések az énekesnőt nem zavarják és nagyon boldog a párjával, aki rengeteg önbizalmat ad neki.

“Előtte bátran mutatkozhatok meztelenül. Ez akkora töltést és motivációt adott nekem, hogy elhatároztam, lefogyok, és megmutatom neki, milyen az a Zsuzsi, aki valóban jól érzi magát a bőrében”

– mondta korábban a Blikknek az énekesnő, akinek valóban sokkal több az önbizalma, most egy fürdőruhás képpel is meglepete követőit.

A fogyás és a látható fiatalodása Zsuzsinak egyszerűen lenyűgöző!

kiemelt kép: TV2

/p>