Hirdetés 

Múlt szerdán Galambos Lajos trombitaművészt egészségügyi állapota ellenére magánmentő vitte a baracski börtönbe. A zenész azonban egy héttel a bevonulása után máris elhagyta a büntetésvégrehajtási intézetet, ennek pedig egészségügyi oka volt – adta hírül a Tények.

Ennek oka az volt, hogy a Fővárosi Bíróság másodfokon helybenhagyta a döntést, kétszer is elutasítva ügyvédjének halasztási kísérletét. Ezt a hírt ügyvédje, Csontos Zsolt is megerősítette, aki elmondta, hogy a zenészt pontosan egy hete, április 26-án küldték börtönbe. A Blikk információi szerint azonban Galambos Lajos már elhagyta Baracskát és mentőautóval szállították a berettyóújfalui Fegyház és Börtön központi kórházába.


Galambos Lajcsit át kellett szállítani Berettyóújfaluba az egészségi állapota miatt (Fotó: Smagpictures)

Ennek egészségügyi oka volt, a zenész állapota ugyanis a hírek szerint rosszabbra fordult.

Aggódik érte a családja és aggódom érte személy szerint én is. Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségügyi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé 

– mondta a lapnak dr. Csontos Zsolt, a trombitaművész jogi képviselője.

„Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a Büntetés Végrehajtás központi kórházába is. Nem tudom, meddig lesz ott, de a BV-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni.”

– folytatta a szakember.

Nincs jó állapotban a nemzet trombitása (Fotó: RTL)

Lajcsi szerint a börtönben tisztességesen bánnak vele, kiváltságok nélkül. Nem kapott negatív megjegyzést és a BV összes munkatársa normálisan bánik vele.

„Most pénteken találkoztunk volna a bevonulása óta először személyesen, de elmarad a látogatásom, mert Berettyóújfalura nem mehetek le. Remélem, hamarosan személyesen is láthatom, addig telefonon tartjuk a kapcsolatot. A hangján azt érzem: fizikálisan gyenge, de lelkileg változatlanul nagyon erős.” 

– zárta az ügyvéd.


Hirdetés 

Lajcsi telefonon tartja a kapcsolatot az ügyvédjével (Fotó: Smagpictures)

kiemelt kép: YouTube

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading