Hirdetés 

Az “Édes kettes” című műsorban a Photoshop és az illúzió használata volt a téma. Liptai Claudia megosztotta a véleményét a témában, elárulva, hogy ő is szerkeszti időnként a fotóit.

„Igen, én is photoshoppolok, de nagyon vigyázok arra, hogy ne nézzen vissza egy másik arc a képről. Felismerhető legyek a fotón és tényleg úgy nézzek ki rajta, ahogy a hétköznapokban is” 

-idézte az nlc.hu Claudiát, aki a Sláger FM műsorában beszélt a témáról.


Fotó: TV2

„Általában a fények miatt nyúlok hozzá a fotóimhoz. Sokszor érzem azt, hogy ha jobb lett volna a világítás nem szerkesztenék rajta. Persze biztos van ebben egy kis hiúsági kérdés is, hiszen a mai telefonok már olyan felbontással dolgoznak, hogy a fotókon minden látszik. Sokan az idealizált, tökéletes megjelenésre törekszenek. Én sokkal inkább arra, hogy az az arc köszönjön vissza a fotón, amelyik valóban én vagyok.

Jó, hogy van szerkesztőségi lehetőség, de nem mindegy, hogy mennyire használjuk. Ahogy az sem, hogy mit kommunikálunk róla.

Amikor valaki már nem vagy alig felismerhető és szinte egy másik személyt tesz ki a fotókon maga helyett, annyira szétphotoshoppolta magát, az érthetetlen számomra”

-mondta a csinos műsorvezető.

kiemelt kép: TV2

/p>