Hirdetés 

Szulák Andrea volt a vendég az Index “Sunday Brunch” című műsorának. A Máté Péter – díjas énekesnő arról is mesélt, hogy milyen az élete és miért nem vágyik vissza a televíziózás világába ,de szót ejtett a nemrég visszavonult Tóth Andiról is.

Tóth Andi visszavonulása az egész zenei szakmát sokkolta. A felkapott énekeső több, mint fél órás videóban sorolta az okokat, hogy miért döntött amellett, hogy visszavonuljon. A rajongóinak megígérte, hogy egy búcsúlemezt elkészít még a fiókban lévő dalokból, ez pedig a Sztárban sztár döntőjének napján jelent meg. Azóta Andi a civil életét éli, de a visszavonulásával kapcsolatban megszólaltak a régi nagy legendák és a fiatal pályatársak is. Most Szulák Andrea is elmondta a véleményét erről. Az énekesnő elmondta, hogy mi lehet az oka, hogy Tóth Andi visszavonult.

„Mert egyedül van, nagyon egyedül van. Ez a hihetetlen sok tehetség, amivel ő rendelkezik, ehhez kellenének nagyon profi és nagyon tisztességes szakemberek, akik fogják a kezét. És akik azt mondják, hogy ezt elvállalhatod, ezt nem, ezt a ruhát felveheted, ezt nem, erre a helyszínre elmehetsz nyilatkozni, ide nem.”

-idézte a NapiBulvár Szulákot, aki példaként hozta fel Rúzsa Magdit, aki szerencsére egy nagyon jó menedzserhez került, aki az egekbe tudta emelni a tehetséges énekesnőt.


Szulák Andrea szerint Tóth Andi egyedül van, kellene mellé egy igazán jó menedzsr (fotó: TV2)

“Rúzsa Magdinak e tekintetben óriási szerencséje volt a menedzserével, aki előtt én is fejet hajtok. Hiszen jött egy nagyon egyszerű, nagyon szimpatikus kishegyesi lány egy tehetséggel, ami gyakorlatilag el is tűnhetett volna, ha nem áll mellé egy talpig tisztességes menedzser.” 

-mondta Szulák, aki szerint Tóth Andi kivételes tehetség, méghozzá annyira, hogy belőle akár világsztár is lehetne.

„Andi mellé kellene egy olyan talpig becsületes emberekből álló csapat, akik a tehetségét, képességeit – mondjuk, most elsősorban lelkileg – a megfelelő irányba terelik, másodsorban pedig a legbecsületesebb, legszebb, legtisztességesebb, legértékesebb módon felszínre hozzák azokat belőle. Ő akár még világsztár is lehetne.”

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (Glamour / TV2)

/p>