Hirdetés 

VV Csoki kiborult, amikor Molnár Anikónál szőrszálat talált a poharában a Hal a tortán forgatásán. Az egykori Nagy Ő nem értette, hogyan kerülhetett oda, hiszen a háziállatok az asztal közelében sem jártak. A kínos esetet megmutatjuk videón is.

A Hal a tortán keddi epizódjában Molnár Anikó vendégül látta Judyt, Kiss Kató jövendőmondó halottálót, Vajtó Lajost és Chris Tanoh-t, ismertebb nevén VV Csokit. Éppen az előételhez kezdtek, amikor Csoki, aki korábban már bizonyított a Párbajban, megdöbbenve tapasztalta, hogy egy hajszál van a borospoharában.


Csoki kiborult Anikónál (Fotó: TV2)

Meg volt győződve arról, hogy a hajszál az egykori Nagy Ő házikedvenceinek egyik tagjától származhatott. Molnár Anikó felháborodott ezen a felvetésen.

„Itt van egy szőrszál! Fúj!” 

– hördült fel  VV Csoki és irtó nagy hisztibe kezdett, mire Anikó felajánlotta, hogy hoz neki egy másik poharat.

„Ezek tiszta poharak voltak. Az, hogy mi került bele, azt most honnan tudjam. Lehet, hogy az ő ruhájáról. Lehet, hogy a levegőből. A kutyák nem voltak fent az asztalon. A macskák nem másztak az asztalon. A terítő frissen mosva, vasalva volt. Fogalmam sincs, hogy mi volt az”

– értetlenkedett a az egykori Nagy Ő a videóban.

Anikó nem érti, mi történhetett (Fotó: RTL)

“Nem szeretem, hogy ha az asztalon szőr van…, hogy ha az ágyamban szőrszálak. És amikor megláttam, hogy az italomban van, ott picit elundorodtam”

– mondta VV Csoki.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (RTL)

/p>