Hirdetés 

Berki Krisztián Posrsche típusú sportautója szeli a várost fel és alá. Többen is látták, többszöt is lefotózták, azonban nem tudni, ki az a titokzatos idegen, aki vezeti a néhai izomceleb kedvenc járgányát. A Story magazin most utánajárt a dolgoknak és a nyomozás meglepő eredményre jutott.

A magazin egyik olvasója küldött néhány érdekes fotót, amelyen az izomceleb autója látható. A magazinnak végre sikerült kideríteni azt is, ki ül az egy éve elhunyt híresség egykori autójának volánja mögött. A luxusautót többször is látták már a fővárosban, és különböző portálok is beszámoltak róla.

„Az Örs vezér terénél sétáltunk, amikor megláttuk a fehér autót. Eddig is figyelemmel követtük a bulvársajtót, úgy tudjuk, hogy ez a kocsi egykor Krisztiáné volt. Készítettünk pár fotót, ám az özvegyet, Mazsit nem láttuk megjelenni a járműnél, hiába vártunk. Egy számunkra ismeretlen hölgy és egy férfi jelent meg a helyszínen, akik luxuscikkeket pakoltak a csomagtartóba. Amit mindenképpen szeretnék megjegyezni, hogy az autó konkrétan tilosban parkolt jó ideig. Ez a fotókból is egyértelműen kiderül. Ennek ellenére jól elbeszélgettek a jármű mellett, ez egy cseppet sem zavarta őket. Úgy vélem, bárki is közlekedik manapság ezzel a kocsival, szégyent hoz Krisztián emlékére az ilyen szabálytalanságokkal”

-mondta a Storynak a neve elhallgatását kérő olvasó.


Berki Mazsi segített kideríteni az igazságot (Fotó: RTL)

A story.hu megkereste az özvegyet, Berki Mazsit. A magazin rákérdezett arra, hogy ki hazsnálta aznap a sportkocsit, eladta-e esetleg másnak már az autót, illetve ha igen, akkor miért nem cserélt rendszámot az, aki megvette. Érdekes választ kaptak.

„Krisztiánnak valóban volt Porsche-ja, de ez az autó, amit most is lefotóztak, és már többször is megjelent a sajtóban, sosem volt az övé. Ezek szerint valaki másnak is van hasonló rendszáma”

– mondta a magazinnak a luxusözvegy.

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!
Berki szellemautója szeli a várost (Fotó: Life TV)

kiemelt kép: Life TV

/p>