Hirdetés 

A Farkasréti temetőben Berki Krisztián sírjánál már nem állnak a lehullott gyertyák és elhervadt virágok. Helyette frissen ásott föld veszi körül azokat a márványlapokat, amelyekből az egykori Fradi-vezér sírja készült – írta a Borsonline.hu.

2022. május 6-án, egy végzetes pénteki napon a rendőrséget és a mentőket egy IX. kerületi lakóházhoz küldték. A szomszédok az utcán gyülekeztek, és találgatták, hogy vajon honnan jöhetett az egyik lakásból hallott kiabálás és veszekedés. Nem tudták, hogy a népszerű celeb, Berki Krisztián aznap éjjel tragikus hirtelenséggel elhunyt. A Berki család élete ezen a napon teljesen megváltozott. Édesanyja összeomlott, felesége pedig a gyász terhe alatt összeroppanva  próbálta tartani magát a kislányuk, Emma érdekében.

Azóta eltelt lassan egy év és csütörtökre elkészült Berki Krisztián síremléke is. Az édesanyja, Júlia asszony a Borsnak korábban elmondta:

Valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez.

Hát olyan lett. Berki Krisztián síremléke fekete és világosszürke márványból készült, és rózsaszínű aláírását viseli. A síremléken egy Jászai Mari idézet olvasható: “Senki voltam, ezért lehettem mindenki”. A sírra a híresség portréját helyezték el, amelyet egy szál vörös rózsa és egy koszorú díszít. Ez a különleges nyughely méltó tisztelgés Krisztián emléke előtt.


Fotó: Bors

kiemelt kép: Life TV

/p>