Hirdetés 

Egy hihetetlenül cuki videó járta be a világháló és pillanatok alatt közel másfélmillióan látták, ennek köszönhetően a Ollie a netes tér egyik legnépszerűbb francia bulldogja lett.

A boldog négylábú családja esküvőre volt hivatalos, így Ollie egy estét kénytelen volt otthon egyedül tölteni. Vagyis kénytelen lett volna…

A család minden tagjának lelkiismeret furdalása volt amiatt, hogy a kis bucit otthon kell hegyniuk, ráadásul aggódtak is érte, hogy ne történjen vele semmi baj, amíg nincsenek otthon, így egy kamerát szereltek fel, amivel szemmel tarthatják a négylábú családtagjukat – írta meg elsőként a twn.hu.


Többször rá is néztek a kamerára, amíg aztáb vacsora közben egy egészen különös dologra lettek figyelmesek. A kis buci ül a fényben, majd egyszer csak felül és még a fejét is hátradönti, mint egy ember.

“Éppen amikor a zene megszólalt, felült. Azon nevettünk, hogy vajon miért ül fel otthon magától. Állandóan olyan dolgokat csinál, amelyek a semmiből jönnek, és nagyon viccesek” 

-írta le a gazdija a történetet.

“Általában így ül fel, amikor ételért könyörög, így talán azt hitte, hogy hamarabb hazaérünk”

-írta a gazdi, aki beismerte, végülis Ollie terve sikerült, hiszen a vacsora után elköszöntek az ifjú pártól és hazaindultak a kis négylábúhoz.

@sanderslosangeles

Frenchies are hilarious. Dogs are the best. #frenchie #frenchbulldog #frenchiesoftiktok #frenchiepuppy #dogs #fyp #animals

♬ original sound – Sanders Los Angeles 🌴

kiemelt kép: Unsplash – Alexandru Sofronie

/p>