Hirdetés 

Galambos Lajos hónapok óta nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. Februárban kellett volna megkezdenie a börtönbüntetését, de betegségére hivatkozva halasztást kért. A bíróság végül elutasította a kérését, így Galambos Lajcsi végül börtönbe vonult. Szinte minden sajtóorgánum beszámolt arról, hogy a trombitást a baracskai börtönből szerdán átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba.

Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában most megosztotta véleményét Galambos Lajos ügyében. Az ország legkeményebb kritikusa úgy fogalmazott, hogy felettébb érdekes, amikor egy olyan ismert személyiséget, mint Lagzi Lajcsi, aki a szórakoztató elithez tartozik, egy ilyen ügy megbuktat – ez is azt mutatja, hogy nem legyőzhetetlenek, nélkülözhetetlenek és védettek, függetlenül attól, hogy mennyire tartják magukat annak – szúrta ki a Promotions.hu.

Beszélt arról is, hogy Galambos Lajci főműsoridős tévésztár volt, akit busásan megfizettek a szerepléseiért, mégis sikerült egy csomó pénzét elveszítenie. Ez gyakori jelenség a hírességek körében, hiszen gyakran előfordul, hogy képtelenek megfelelően gazdálkodni a pénzükkel.

„Ha csak a tíz forintból egy forintot félreraksz és kilencet elversz, most nem kéne áramot lopnod, nem kéne szalámit lopnod. De te minden fillért elvertél abból, amit kerestél, mert azt hitted, hogy örökké tart a királyság”

– mondta a kritikus, hozzátéve, hogy szerinte a zenész elhitte, hogy a „Lajcsiságáért” jár a pénz.

kiemelt kép: Éberling András / YouTube

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading