Hirdetés 

Napok teltek el a szívszorító hír óta, hogy az ország kvízmestere, Vágó István hirtelen elhunyt, de az ikonikus tévés rajongói és tisztelői még mindig sokkos állapotban vannak.

A szeretett tévés személyiség, Vágó István családja csendes gyászba burkolózott. Bár nyilván sokan szeretnék leróni kegyeletüket, szerettei úgy döntöttek, hogy zártkörű szertartás keretében szeretnének elbúcsúzni. Amikor a temetés részleteiről a Blikk érdeklődött, a kvízprofesszor fia, Péter megtört hangon válaszolt:

“Ezt nem fogják tudni” 

– mondta, majd elköszönt.


Vágó István (Fotó: Index)

Egyelőre nem tudni, hogy a DK, amely párt a színeikben politizáló Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, szervez-e külön gyászszertartást, vagy csatlakozik-e a családhoz a gyászszertartáson. Arról sincs még információ, hogy azok, akik tisztelték és becsülték Vágó Istvánt, lesz-e lehetőségük leróni valamilyen módon a kegyeletüket.

A népszerű műsorvezető halálának oka egyelőre még tisztázatlan, de az biztos, hogy Vágó István tragikus hirtelenséggel hunyt el otthonában. Súlyos betegségről soha nem beszélt, korábban pedig úgy fogalmazott, hogy nem szeretne sokáig szenvedni, ha eljön az ideje. Erről utoljára februárban, születésnapja alkalmából adott interjúban beszélt.

kiemelt kép: RTL

/p>