Hirdetés 

VV Lissza és VV Márió közös fotósorozatot készítettek, amelynek képeit az OnlyFans profiljukra szerették volna feltölteni, ám a ValóVilág legutóbbi szériájának álompárja úgy döntött, hogy mégsem szeretnének fent lenni ezen a platformon. Döntésüket azzal indokolták, hogy ez nem fér bele az imidzsükbe.

“Annyira benéztük ezt az egész OnlyFans-t. Teljesen azt hittük, hogy meg fogunk élni a fehérneműs képekből, de hát egyáltalán nem. Mások olyan tartalmakat raknak fel, amiben rendesen szexelnek. Mi nem fogunk feltölteni ilyeneket. Semmiképpen nem akarunk átmenni ebbe az intim vonalba. Rájöttünk Márióval, hogy ezek nagyon nem mi vagyunk. Lehet, hogy hülyének leszünk nézve, hogy egy napig sem tartott a karrierünk, de legalább gyorsan rájöttünk a dolgokra.”

-mondta Lissza az RTL Reggelijében.  Most Lissza és Márió úgy döntöttek, hogy a fotókat mégsem tartják titokban, megmutatják a rajongóiknak.

Lissza egy strasszkövekkel kirakott fekete neccbodysuitban félmeztelenül (vagy talán teljesen meztelenül) ül Márió ölében. A sztárpár, akik nemrég jelentették be az eljegyzésüket, a közösségi médiában már többször meglepte a rajongókat forró pillanatokkal a kapcsolatukból. Most azonban az első intim fotó is napvilágot látott róluk, amely bepillantást enged a rajongóknak szenvedélyes románcukba.

Ahogy egymásra nézünk ❤️‍🔥

-írták a fotóhoz “Hestegék”.

kiemelt kép: Instagram

/p>