Hirdetés 

Újabb fordulópontjához érkezhetett Azahriah és G.w.M korántsem baráti kapcsolata. A két sztárzenész úgy üzengetnek egymásnak, mint az amerikai elnökválasztáson a republikánus és a demokrata jelölt. A Bors kiszúrta a Reddit egyik celebfigyelő csoportjában azokat a megjegyzéseket, amelyek azt állítják, hogy a két zenész között népszerűségi csata zajlik.


Azahriah 21 évesen a legnépszerűbb hazai sztár (Fotó: Instagram)

G.w.M kiadta “Single állapot” című kislemezét a hozzá tartozó klippel, míg Azahriah egy új albumot adott ki, amely felkerült a YouTube felkapott listájára. Hogy melyikük lesz sikeresebb, az még nem derült ki.

Amint azt már megírtuk, Kulcsár Edina minden erejével támogatja férje munkásságát és nyereményjátékokkal ösztönzi a követőit és rajongóit, hogy G.w.M dalokat hallgassanak és osszanak meg a saját közösségi oldalaikon.

Az akció lényege, hogy a videoklipet a saját közösségi oldalán megosztó hallgató odaír hozzá egy dicsérő mondatot, csatolja a videó linkjét majd ezután Edina éppen aktuális legfrissebb fotója alá odakommenteli, hogy “Single állapot” – jelezve ezzel, hogy végrehajtotta a kért feladatot. Ezzel az akcióval egy 30 ezer forintos Zara ruhavásárlási utalványt nyert az egyik szerencsés rajongó.

Ez azonban kiverte a biztosítékot rengeteg rajongónál, a Redditen egy külön poszt is született belőle. Egyesek kétségbeesettnek nevezték G.w.M-et, míg mások szerint esélye sincs Azahriah-val szemben.

Innen érzem a kétségbeesés szagát, hogy Azahriah meg ne előzze a toplistán

– fogalmazott a poszt szerzője, aki ezzel a mondatával beindította a kommentcunamit, ami azóta sem csitult.

Edina reagált kommentben

Kulcsár Edina kommentben reagált a vádakra:

“Ez egy bonyolult játék, mert nem csak annyit kell tenni, hogy kommentelnek, hanem egy komplexebb dolog. Viszont ki lehet szűrni, hogy csak olyanok játszanak, akik szeretik őt, a zenéjét, és veszik a fáradtságot, hogy megcsinálják a lépéseket. Nem mindennapi, így jellemezném. A nézettsége pedig így is az egekben van a játéktól függetlenül. Ez tisztán látszik. A játék nem a nézettség turbózása miatt van (nem is lehet). Ez szimplán egy kedves gesztus. Nem kell mögé többet gondolni.”

-írta.

Hogy melyik klip lesz a népszerűbb, az viszont kizárólag a hallgatóságon múlik.

kiemelt kép: Youtube / Instagram

/p>