Hirdetés 

A sikernek ára van. Rengeteg munka, idő és energia szükséges hozzá, persze nem árt, ha van tehetség is. Mindez azonban még mindig kevés lehet, ha nincs az elkészült produktum mögött megfelelő marketing tevékenység.

G.w.M.-nek ebben is hatalmas szerencséje van, hiszen feleségére, Kulcsár Edinára ebben is mindig számíthat, még akkor is, amikor ő már “bármelypillanatos” kismama.

A rapper legújabb dala és videoklipje pár nappal ezelőtt jelent meg “Single állapot” címmel, amely hasít az interneten. Az egykori szépségkirálynő pedig, hogy elősegítse férje klipjének nézettségi mutatóit minden nap nyereményjátékot hirdet, amelynek is köszönhetően a klip úgy terjed, mint a vírus.

A játék lényege, hogy a videoklipet a saját közösségi oldalán megosztó hallgató odaír hozzá egy dicsérő mondatot, csatolja a videó linkjét majd ezután Edina éppen aktuális legfrissebb fotója alá odakommenteli, hogy “Single állapot” – jelezve ezzel, hogy végrehajtotta a kért feladatot. Ezzel az akcióval egy 30 ezer forintos Zara ruhavásárlási utalványt nyert az egyik szerencsés rajongó.


G.w.M új slágerének terjedésében Edina is segít (Fotó: Tv2)

Ezúttal a saját vállalkozásának, a BraidMe and More-nak 20 ezer forintos utalványáért lehet harcba szállni az online tér összes G.w.M rajongójával. A feladat szerint a kommentek számát kell növelni, egyben pedig nyilván a megtekintésekét is, hiszen a kommenteléshez meg kell nyitni a klipet. A videó alá egy villám emojit kommentelni, majd ugyanezt kell tenni a szépségkirálynő legutolsó “kutyusos” fotója alá.

Az akció úgy tűnik, hogy eddig bejött, mert a rapcsászár videóját 5 nap alatt cikkünk megjelenésének pillanatáig több, mint 620 ezer alkalommal tekintették meg, ezzel pedig a 3. legfelkapottabb hazai slágernek számít jelenleg.

kiemelt kép: RTL

/p>