Hirdetés 

A kommunikáció és médiatudomány szakon végzett Megyeri Csilla a Debreceni Egyetemre kapott meghívást, hogy kurzust tartson. A kerekasztal-beszélgetésen Vavra Bence énekes és Dánielfy Gergő színész is csatlakozott hozzá – írta a Ripost. A műsorvezető – influenszer az ott szerzett élményeiről mesélt a lapnak.

„Nagyon megtisztelő volt a felkérés. Aki most odajár az egyetemre, azoknak próbáltunk hasznos tanácsokat adni, hogyan működik a közösségi média és a tévé világa, mi hogyan mozgunk benne, hogyan tanultunk a saját hibáinkból.”

kezdte Csilla a Ripost-nak.

„Vavra Bence az énekesi, Dánielfy Gergő a színészi pálya mellett én, mint a médiában gyakran tevékenykedő, volt tv-s szerkesztő-műsorvezető és influenszer képviseltem a szakmát” 

-mondta Csilla, majd elmondta, mitől lehet hiteles egy influenszer.

Szerintem attól lesz hiteles valaki, hogy önazonos. Az a dolgom, hogy különböző termékeket és szolgáltatásokat promótáljak, persze csak azután, miután én kipróbáltam őket, így a saját tapasztalataim alapján tudom őket továbbajánlani. Emellett fontos az is, hogy egy karakter legyél. (…) Első körben a médiaszerepléseknek köszönhetem a 184 ezres követőtáboromat, de az, hogy kitartanak mellettem a követők, abban rengeteg munka és energia van, valamint fontos, hogy megpróbálom mindig magamat adni”

 tette hozzá.

kiemelt kép: Instagram

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading