Hirdetés 

Krausz Gábor nagy vágya volt Amerikába elutazni, azonban a reptérnél tovább nem jutott, így az álom egyelőre úgy tűnik csak álom marad. Tóth Gabi férje azonban úgy döntött, hogy vesz magának egy darabka Amerikát egy terepjáró csúcsmodell formájában, így legalább az élmény olyan, mintha a tengerentúlon lenne.

A sztárséf a könyvében maga számolt be arról, hogy nem sikerült elhagynia az országot.

„Nagy reményekkel indultam neki az útnak – ám a reptérnél tovább nem jutottam. Los Angelesben a reptéri ellenőrzésen átkutatták a bőröndömet, ami tele volt szakácskésekkel. Elvették a telefonomat, átnézték benne a képeket, és nem volt nehéz összerakniuk, hogy nem turistaként, hanem munkavállalóként érkeztem az országba. Elvették az útlevelemet, huszonnégy órára fogdába zártak, és másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével tettek fel a legközelebbi, hazafelé induló járatra. A rendőrautóban ülve elmentünk az étterem mellett, ahol dolgoztam volna. Szólni sem tudtam a többieknek, ugyanis mindenemet elvették. Kiutasítottak az országból, és roppant kellemetlen procedúrán kellett keresztülmennem. Mind a háromszáz utas végignézte, ahogy az őrök a helyemre kísérnek, majd leveszik rólam a bilincset”

-írta le a történetet Krausz Gábor, aki most egy GMC Yukon típusú amerikai autót vett magának, amelynek új ára 60 millió forint felett van. A kép alapján a modell egy körülbelül 10 éves autó lehet, amelynek a jelenlegi ára 27.500 euró magasságában van, azaz nagyjából 10,5 millió forintba kerül.

A FOTÓT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!


Fotó: Instagram

kiemelt kép: TV2

/p>