Hirdetés 

VV Piros a realityből a való világba való visszatérése után az rtl.hu-nak beszélt arról, hogy miért költözött vissza szülővárosába, Debrecenbe, milyen kötelék fűzi Ollári Robihoz, akiért az életét is odaadná, és miért tiltotta le a legtöbb villatársát a közösségi média felületeiről.


Dübörög az OnlyFans oldala Pirosnak, de neki hosszútváon más céljai vannak (Fotó: RTL)

Az egykori villalakó elmondta, hogy sokan azt gondolják a környezetéből, hogy megváltozott emberileg, holott ez szerinte egyáltalán nem igaz.

„Sokan azt hiszik, hogy megváltoztam csak azért, mert tévében vagyok, de arra nem hajlandóak, hogy írjaknak nekem és tényleg megkérdezzék, hogy vagyok…”

-mondta Piros, aki nagyon kevés egykori villatársával tartja a kapcsolatot.

VV Lisszával és párjával VV Márióval is tartja a kapcsolatot (Fotó: Instagram)

„A villából én nagyon-nagyon jóban maradtam Ákossal, Danival és Lisszával. Márióval is szoktam találkozni, viszont a nagy részét a az embereknek én őszinte leszek, letiltottam mindenféle social felületről. Azt sem szeretném, hogy ők mérgezzék az én életemet és azt sem szeretném, hogy mások azon csámcsogjanak, hogy én kivel, mikor hol és mit csináltam.”

-folytatta a híresség, aki elárulta, hogy még mindig nagy álma egy saját ruhamárkát létrehozni, azonban jelenleg karriert ezen a téren még nem futott be, viszont az OnlyFans oldala pörög, amibe azért kezdett bele, mert a szükség így hozta.

Az OnlyFans oldalam igazából azért jött létre, hogy tudjam az albérletemet fizetni és ételt vásárolni maganak, mert abban a pillanatban elég szűkösen álltam.

-vallotta be Piros, aki hozzátette, hogy nem szeretné a világot megváltani ezzel, viszont jól működik, igény van rá és ez anyagilag is szép hanot hoz neki, de tudja, hogy senki nem marad örökké fiatal, így nem ebből tervez idős koráig megélni.


Hirdetés 

VV Robival nem élnek párkapcsolatban (Fotó: RTL)

Sokan azt gondolták róla, hogy egy párt alkot Ollári Robival, akit az ország szintén a ValóVilágból ismert meg, az előző széria ezüstérmeseként. Piros most elárulta, mi az igazság. 

Jelenleg szingli vagyok – vallotta be zavartan, majd hozzá tette, hogy imserkedne is, meg nem is, de jelenleg önmagára fókuszál. – Nagyon megugrott az érdeklődések száma, de én úgy vettem észre, hogy a villa után egy kapcsolatot kialakítani eszméletlen nehéz (…) Ollári Robival nagyon közel kerültünk egymáshoz, ahogy kiestem a villából vele nagyon jóban lettünk – azóta is nagyon jóban vagyunk – és olyan szoros kapcsolatban vagyunk, hogy érte bármikor feládoznám bármelyik kezemet – mondta el a VV-sztár, majd kibökte, milyen kapcsolatban vannak az izmos és sármos egykori villalakóval.

Annyit kijelenthetek, hogy Ollári Robival nem vagyunk párkapcsolatban.

kiemelt kép: Instagram

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading