Hirdetés 

Majdnem egy éve már, hogy VV Anett részt vett egy ayahuasca teaszertartáson, amely rosszul sült el, és amelynek következtében több órán át tartó mély hallucinációs élményben volt része. Pánikszerűen elmenekült a helyszínről,  súlyos sérüléseket szenvedett, de szerencsére egy munkás megtalálta, aki időben kórházba vitte. Hosszú felépülési idő után most már a teljes egészség felé vezető úton van, és alig várja, hogy visszatérhessen a normális életébe.


VV Anett hosszú rehabilitációs időszakon van túl (Fotó: Bors)

Áprilisban volt az az operációja Anettnek, amelynek során eltávolították a gerincét rögzítő csavarokat. Most már a gyógyulás útjára lépett, bár még mindig fizioterápiára van szüksége, hogy visszanyerje izmai erejét és rugalmasságát. Mindent összevetve, a gyógyulási folyamatot majdnem befejezettnek tekintheti.

“Látom a végét, már nem lesz több műtétem. A nehezén túl vagyok, már csak a rehabilitáció van hátra. Szerencsére gyorsan felépültem! Bízom benne, hogy már júliusban az orvosaim is azt mondják, hogy 100%-os vagyok.”

-mondta a Ripostnak Anett, akinek nagyon fáj, hogy a kommentelők minden fórumon a mai napig bántják őt.

“Sokszor még most is felemlegetik a történteket, de nem tudok mit kezdeni velük. Egy hiba miatt határoznak meg. Már leperegnek rólam ezek a vádak, hidegen hagynak. Sokszor drogosnak is neveznek, de nem vagyok az. Elkövettem egy hibát, amiből tanultam, de nem vagyok függő. Ha valaki más megissza élete első alkoholos italát, ő sem lesz alkoholista. Ezekre a megnyilvánulásokra nem is akarok reagálni!”

-mondta el az egykori valóságshow-játékos. Büszkén újságolta el a lapnak azt is, hogy hamarosan végre újra munkába állhat, ez pedig nagy örömmel tölti el.

VV Anett várja, hogy újra dolgozhasson (Fotó: Meglepetés magazin)

“Szerintem egy- két hónap és visszatérhetek végre a munkába. Ezt is sokszor megkapom, hogy dolgoznom kéne, nem ilyenekre járni…

Van rendes munkám, nem abból élek, hogy ismert vagyok.

Ha vannak ilyen megkeresések, persze örülök, de más a fő foglalkozásom.”

-tette hozzá.

kiemelt kép: Instagram

/p>