Hirdetés 

Kozso első felesége Kádár Mónika énekesnő volt, aki elmondása szerint szörnyű házasságban élt. Az asszony egyébként sikeres énekesnő és műsorvezető. Most úgy döntött, hogy kitálal az Ámokfutók frontemberéről, akiről azt állítja, hogy nem volt éppen mintaférj, sem mintaapa – írta a Bors.

Kádár Mónika és Kozsó szerelmi története meseszerűen kezdődött. Mónika visszaemlékezése szerint a férfi már régóta vágyott egy kislányra, és három évvel azután, hogy megismerkedtek, megszületett Amanda.

“Zsolti nagyon vágyott egy kislányra, és amikor megszületett Mendi, ő volt a világ legboldogabb és legjobb édesapja. Egy ideig… Ez a felhőtlen boldogság ugyanis nem tartott soká. Zsolti hamar visszacsöppent a sztárok világába, alig volt otthon, nemigen törődött se velem, se a lányunkkal. Aztán persze, megtudtam, hogy a férjem nem éppen a hűség mintaképe, kiderült, hogy egyik nőről vándorolt a másikra”

– mondta a BEST Magazinnak Mónika, aki azonnal elvált 7 év házasság után.

Ő nem olyan apa, akivel dicsekedni lehetne.

A válásunk óta nincs kapcsolata Amandával és az azóta született unokájával. Pedig lett volna kitől ellesnie, milyen egy jó férj, egy jó apa. A szülei évtizedeken át példás házasságban éltek, az én szememben ők voltak a mintacsalád. Sajnos, már múlt idő, mert az édesanyja, az anyósom, Olgi mama egy évvel ezelőtt meghalt. Csodálatos nagymama és dédnagymama volt.

-tette hozzá, majd elmondta, hogy nemcsak Kozsoval, de a következő férjével sem sikerült a házassága.


kitálalt Kozsoról a volt feleség (Fotó: TV2)

Én sokáig erőltettem, de hiába. Amanda ma már ott tart, hogy már ő sem kíváncsi az apjára, nem akar találkozni vele, ahogy a második házasságomból született fiam sem a saját apjával. A férjeim mellett másodhegedűs lehettem, azt várták tőlem, hogy szolgáljam, kiszolgáljam őket, és ez bennem örök megfelelési kényszert eredményezett. Ezt pedig soha többet nem szeretném átélni”

– zárta a sztáranyuka.

kiemelt kép: 24.hu / YouTube

/p>