Hirdetés 

Aggódik az édeasapa amiatt, hogy Floridában a magyarországihoz hasonló, az LMBTQ közösséggel szemben ellenséges törvények oda vezethetnek, hogy a fiát egyszerűen elevszik tőle, mert transznemű – írta az rt.hu.

Tanius Posey, egy transz férfi, aki biológiailag nőnek született. 2021-ben miután rossz közérzete miatt kórházba ment, kiderült, hogy három hónapos terhes és abba kellett hagynia a tesztoszteron szedését, ami komoly hatással volt a mentális egészségére. Kétségei ellenére úgy döntött, hogy ha már alkalmas, nem fogja megtagadni gyermekétől a szoptatás lehetőségét. Sajnos Tanius rengeteg gyűlölködő megjegyzést is kapott,

mitöbb egyesek azt írták neki, hogy el kéne tőle venni a gyermekét.

Tanius most félteti a biztonságát különösen, hogy Floridában él, ahol a transz emberek helyzete a magyarországihoz hasonlóan nem ideális.

Az apa jelenleg az interneten gyűjt adományokat, hogy ő és fia új életet kezdhessenek Washington államban, ahol jobban elfogadják őket. 8000 dollárt szeretne, ami közel 3 millió forintnak felel meg, és ennek az összegnek még valamivel több mint a felét kell összegyűjtenie.

Tudom, hogy ez egy nagy ugrás és biztos vagyok benne, hogy ez az összeg nem fogja fedezni minden kiadásunkat, de kezdésnek megteszi. Csak anélkül szeretnék élni, hogy aggódnom kéne amiatt, hogy elveszik a gyerekemet csak azért mert élek és transznemű vagyok.

– mondta az édesapa, majd áldást kért azokra, akik eddig már segítettek neki nehéz útjában.

kiemelt kép: Instagram / transking30

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading