Hirdetés 

Az énekes egy kommentet fedezett fel a Redditen, amin nagyon kiakadt. A népszerű popsztár úgy gondolja, hogy aki reklámblokkolót, úgynevezett adblockot használ, az az ő munkájukat rövidíti meg anyagilag, hiszen az online platformokon elhelyezett dalokból a bevételeket a reklámokból kapják az előadók. 

Nem bűnözés, de azért szabadjon már kimondani azt a tényt, hogy aki adblockot használ, az egy szar arc és valószínűleg ezt a mindent megúszós pacekot folytatja az élete más területein is.

-írta az énekes egy kommentre, amely azt állította, hogy azok, akik adblockot használnak vagy az internetről letöltik azt, azok nem bűnözők. Az internet ugyanis a kommentelő szerint egy olyan platform, amelyet mindenkinek ingyenesen kellene használnia és élveznie, a techóriások azonban ezt kihasználják, hogy pénzt keressenek vele. Ezért érthető, hogy az emberek miért akarják használni az adblockot, hogy megvédjék a magánéletüket és elkerüljék a tolakodó hirdetéseket.

@paulsonati
by u/miraaa__ in talk_hunfluencers

Azahriah kifejtette, hogy érthető, ha valaki, aki nem tudja megvásárolni a szükséges szerkesztőszoftvert, kalózkodáshoz folyamodik, de az nem elfogadható, ha valaki megtagadja egy rövid reklám megtekintését, hogy támogassa kedvenc művésze munkáját.

kiemelt kép: Instagram

/p>