Hirdetés 

Marics Peti, Valkusz Milán és Járai Máté is vendégei voltak az IstenEst legújabb adásának. A műsorban több témát is érintettek a vendégek, de ahogy mindig, Bence részéről most is megvolt az általános érdeklődés a vendégek iránt, így barátja, Marics Peti is megkapta a kérdést, hogy “Mi űjság veletek?”… Ekkor pedig valami olyasmi történt, amire senki nem számított…

Marics Peti ugyanis magától és minden kényszer nélkül elkezdte megmagyarázni, hogy miért ül a felvételen napszemüvegben. Talán elég lett volna annyi, hogy “fáradt vagyok”, vagy épp “sokat ültem a monitor előtt”, de nem… Marics Peti őszinte. A történet szerint pedig minden a wc-n történt.

“Fú hát én most azért vagyok szemüvegben, mert két napja olyat erőlködtem a wc-n tesóm, hogy szerintem elpattantak valami erek és olyan, mintha kiütéses lennék, nézd meg!”

-kezdte az énekes, majd meg is mutatta. Bence persze hitetlenkedve fogadta a történetet, de miután még egyszer rákérdezett, hogy ezt Marics komolyan gondolja-e jött a válasz, amire már több kérdés nem is volt.

“Az életemért küzdöttem! Hallod most is izzadok, de akkor láttál volna…”

– mondta Peti, majd a beszélgetés résztvevői viccesen elbagatellizálták a helyzetet azzal, hogy az énekes csak az alkoholizmusát szeretné a wc-re fogni.

Az említett rész 8 perc 18 másodpercnél kezdődik.

kiemelt kép: TV2

/p>