Hirdetés 

Peter Srámek nemrégiben koncertturnéra indult, hogy népszerűsítse legújabb, “A Király” című albumát. Az egyik szlovákiai állomáson örömmel látta a közönség soraiban Zámbó Jimmy egykori menedzserét, Joós Istvánt, aki a Király kiadójának vezetője is.


Teltházas koncereteket csinál a fiatal énekes (Fotó: atempo.sk)

“Nekem ez egy óriási elismerés, hiszen Magyarországon ebben a szakmában ő a legjobb. 

Sokaknak segített már, és büszke voltam, hogy egy ilyen ember része az én életemnek is. Felnézek rá, öröm számomra, hogy vele dolgozhatom, arra pedig különösen, hogy már barátomként tekinthetek rá. Gyakran beszélünk telefonon, miközben rendkívül jól tudunk együttműködni. A koncert után mondták nekem, hogy több dalt is megkönnyezet.”

-mondta a Borsnak Srámek.

Joós István és felesége is ott volt a koncerten (Fotó: atempo.sk)

Joós István elmondta, hogy kíváncsiságból és megfigyelőként ment el a koncertre.

WAmikor a függöny fölmegy, minden ott dől el. Érdekelt, hogyan fogadják a dalokat. Megdöbbentett, hogy mennyi ember kíváncsi Peter Srámekre. Nem emlékszem, mikor voltam jelen ilyen vastapssal teli koncerten.

Arra is felfigyeltem, hogy a nők valamiért imádják. A sportcsarnokban legalább 90 százalékban nagyon jól szituált hölgyeket láttam minden korosztályból.

Ott azt is kiderült számomra, hogy rengetegen látták a sorozatot, ismerik a dalokat, úgy a sajátokat, mint a Zámbó Jimmy nótákat. Az is megdöbbentett, hogy két órán keresztül le nem jött a színpadról, nem fáradt el a hangja, a mozgása. Nem akarták hazaengedi, érdekes élménnyel tértem haza.”

– mesélte a lapnak Joós István.

kiemelt kép: atempo.sk

/p>