Hirdetés 

Schobert Lara épp a múlt héten beszélt arról az egyik interjúban, hogy szingli és ezt az állapotot jelenleg élvezi is. A celeblány azt gondolja, hogy magától is eljön majd a nagy ő, nem kell azt keresni. Milyen igaza lett! Máris itt van…

Schobert Lara visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, de hogy élni fog-e a lehetőséggel, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre a híresség szingli és a múlt heti nyilatkozata elég egyértelművé tette, hogy ez jelenleg meg is felel neki.

„Szerintem nem jó, ha ezt egy ember így fogja fel. Én mindig abban hiszek, hogy ez hirtelen, váratlanul csöppen be egy ember életébe. Szerintem annál jobb, minél váratlanabb (…) Úgy gondolom, az ember tanuljon meg egyedül is boldog lenni, mert csak akkor tudja a másik fél is azzá tenni. Nyilván vágyom kapcsolatra úgy, ahogyan mindenki más is vágyik, de halálosan jól elvagyok egyedül” 

-mondta Lara.


Lara szívéért komoly jelentkező akadt… (Fotó: Instagram)

Nem kell azonban sokáig várni a hercegre fehér lovon, ugyanis Lara szívéért bejelentkezett Nagy Alekosz öccse, Nagy Tibor, aki üzent élete serelmének.

“Híveim. Schobert Larának Üzenem. Lara Láttam Hogy Társat Keresel. Ne Keresd Tovább Itt Vagyok Én Egy Igazi Király Isten Írj Rám És Hívj El Egy Randira. Nyilván Nem Én Foglak Elhívni Egy Király Ilyet Nem Tesz. Meg Úgy Hallottam Vagyonos Is Vagy Pont Ilyen Lány Kell Nekem Legalább Eltartasz. A Szüleid Is Büszkék Lennének Rád Hogy Egy Király Istent Választottál. Ha Kalandos Életre Vágysz Ne Habozz Keresni Írj Rám. Mert Megtehetem.”

-írta a képe mellé az izompacsirta. Lara válaszát valószínűleg nem kell megvárnunk, de ha mégis érkezik, akkor sem kell arra készülnünk, hogy valamikor is titkos esküvő hírére ébredünk Lara és Tibor között.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (TV2 / Facebook)

/p>