Hirdetés 

A nézők nem felejtenek… Szabó Zsófi nem is olyan régen élő adásban alázta meg kollégáját Miller Dávidot, ami után forrtak az indulatok az interneten. Minden nyomás ellenére a műsorvezetőnő nem kért elnézést műsorvezetőtársától.

A történetet felelevenítve: az egyik reggeli adásban Zsófi éppen azt magyarázta, hogy mennyire szeret bejönni a kollégáihoz, majd odafordult Dávidhoz, aki kikerekedett szemekkel hallgatta őt.

Hát, amikor te vagy, kevésbé, de mindegy 

– jelentette ki, majd Dávid zavarában visszakérdezett többször is, hogy komoly-e, amit mondott.

Figyelj, többen vagyunk itt műsorvezetők, és végül is te nekem a sor végén vagy

 érkezett a válasz, mire Miller egy poénnal próbálta elvenni Zsófi szavainak az élét. Azt mondta, megszokta már, hogy a tornasoroknak is a végén helyezkedik el.


Zsófi nagyon csúnyán megalázta kolllégáját, a nézők nem felejtik el (Fotó: Story magazin)
Televíziós díjra jelölték

Amint bejelentették a jelöltek listáját, a rajongók felháborodva reagáltak. Úgy érezték, hogy nem helyes, hogy valakit ilyen viselkedésért jutalmaznak, és nemtetszésüket fejezték ki.

„Ebben a kategóriában azokat a televíziós párosokat, műsorvezetőket, zsűritagokat, médiaszereplőket díjazzuk, akik a tévénézőket a képernyők elé szögezik, és a közösségi médiában is nagy népszerűségnek örvendenek.”

-írták a díjátadó oldalára a kommentelők, akik szerint a botrányos viselkedés után ez a jelölés több, mint meglepő.

Nem fura, hogy miután közölte élő adásban, hogy vele szeret a legkevésbé együtt dolgozni, legjobb televíziós páros díjra jelölik őket? Vagy lemaradtam valamiről, mert bocsánatot kért, és közölte, hogy rossz poén volt? Mert akkor még el tudnám képzelni.

-írta az egyik Reddit poszt feltöltője, de volt, aki ezalkalomból ki is figurázta a műsorvezetőnőt.

„Alig várom Szabó Zsófi reakcióját: én nagyon elégedett vagyok, nagyon szeretek itt jelölt lenni, de Dáviddal, kevésbé! Többen vagyunk itt jelöltek, és te nekem a sor végén vagy…” 

– költötte át Zsófi elhíresült mondatát.

#szabozsofi #millair
byu/AmbassadorReal253 intalk_hunfluencers

kiemelt kép: Instagram

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading