Hirdetés 

Gáspár Győző már sokadszor vitte oltár elé Bea asszonyt, aki minden alkalommal igent mondott neki. A sztárpár házassága pedig nem volt mindig ennyire boldog, többször kerültek hullámvölgybe, de mindig sikerült a köztük lévő mindent elsöprő szerelemnek legyőzni a gondokat.

Gáspár Győző még Nógrádmegyeren lakott, amikor először látta meg Beát, akivel együtt járt óvodába és iskolába is. A gimnázium után Győzike végre összeszedte a bátorságát, hogy udvarolni kezdjen neki, és sok-sok erőfeszítés sikerrel járt. Már 30 éve annak, hogy először kimondták egymásnak az igent, és azóta is újra és újra megerősítik fogadalmukat. Az elmúlt hétvégén világraszóló esküvőt tartottak, amelyről fotókat is posztolt a showman a közösségi oldalán.

“Már az elején tudtam, hogy te más vagy, Te vagy az a nő, aki nekem nem az átlag, Te vagy az a lány, akit óvok és védek, Mert mindig beléd estem, mikor megláttalak téged, És úgy éreztem, nem állhat már közénk soha senki,Az utunk végén az égbe is együtt fogunk menni, Együtt öregszünk meg, én a tied, te az enyém, Olyan lesz az életünk, akár egy szép szerelmes regény 👰🤵 „Amit tehát az Isten egybekötött, ember azt el ne válassza”

-írta a fotókhoz Győző.

kiemelt kép: Instagram

/p>